Strømskinne tak

Strømskinner gir deg en fleksibel måte belyse på. Du kan benytte skinnen til spotter eller til nedpendlede lamper. Om du ommøblerer eller ønsker mer lys, er det .

Pro Track er en ekstrudert aluminiumsprofilert 3-fase strømskinne for utenpåliggende montasje eller nedhengt i wire. Leveres med isolert mm² kobberledere . Også arkitekturen – vinklede rom, senkede tak, mørke hjørner – det er alltid en. Endestykke for strømtilkobling til denne strømskinnen og evt.

Global Pro er et universelt 3-tennings strømskinne system for spotlights og armaturer. Skinnen kan kappes, skjøtes, festes rett i tak, henges i wire og monteres i system, se tilbehør. Strømskinne av aluminiumprofil med festehull for montering direkte . Skinne XTS 3T-skinner består av en ekstrudert aluminiumprofil, isolerprofil i plast, faseleder og null-leder.


Profilen er hvitlakkert eller eloksert i naturfarge. Endekappe for Titan og Kony skinnesett. Strømskinne er en skinne som distribuerer strøm i et tunnelbanenett, som ved T-banen i. Prinsippet er det samme som ved pantograf på taket og kjøreledning, . LED-Track Strømskinner er et komplett universelt 3-tennings strømskinne. Skinnene kan installeres direkte i tak, vegg eller pendlet ned fra tak i et wire system.


Bilde E-1: Strømskinne i tak og kursopplegg på vegg i korridorer. Bilde E-2: Nedhengte lysarmatur og elektriske varmeovner i klasserom . Strømskinne med trafo og 12v 50w spottlight som kan vippes og dreies. Strømskinnen kan monteres til drager eller henges fra tak mv.


Ta en titt på vårt sortiment av rimelige spotter og skinnesystemer til tak! Du finner alt fra enkle spotter til skinnesystemer med flere lyskilder. Innfelt tak, Innfelte armaturer kalt Downlights montert i taket.


Spotlight for strømskinne, Spotter med skinnefeste for montering på en- eller trefas-skinne . OneTrack DALI strømskinne er en fase strømskinne med to ekstra ledere for. T-profil himling med braketter eller nedhengt fra tak med . Dette er et unikt patent hvor strømskinner kan monteres på vegg eller i tak og med uttak som kan plasseres der det er behov. Downlighthette for brannhimling, Fire Safe Cap 109.


Kan ettermonteres i tak med isolasjon. Eaton har en komplett, fornyet serie av strømskinner som oppfyller de nyeste standardene. Power Xpert strømskinnesystemer er grundig testet og samsvarer .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift