Id kort 2017

Utstedelse av nye pass og ID-kort med eID til norske borgere skal etter. Vi har ventet lenge på de nye passene og ID-kortene, og vi må vente enda litt lengre. NASJONALE ID-KORT BLIR MER FORSINKET: Det er fem år siden de. Regjeringen har besluttet at politiet skal utstede elektronisk ID (eID) når det nasjonale ID-kortet kommer i 2017.


Fredag fremmet regjeringen et lovforslag som skal erstatte passet med et ID-kort når du reiser innenfor Schengen og EØS-området. Fra nyttår 201 vil et nytt nasjonalt ID-kort erstatte passet ditt på reise innenfor Schengen og i Europa. I 20var det fire EØS-land som ennå ikke utstedte slike nasjonale ID-kort: Danmark, Islan Norge og Storbritannia.

Pass eller ID-kort kontrolleres vanligvis ikke av noen grensekontroller innenfor. Det har aldri vært behov for ID-kort, og vi trenger det ikke nå heller. Men fra nyttår 20vil et nytt nasjonalt ID-kort erstatte passet ditt på reise innenfor Schengen . Regjeringen fremmet fredag et lovforslag som skal sikre innføring av nasjonale ID-kort som vil kunne erstatte passet på reise innenfor . Nasjonale ID-kort og pass i ny design skal etter planen tas i bruk fra 1. ID-kortene tas i bruk i løpet av 201 men innføringen er . Politiet skal også utstede elektronisk ID når det nye nasjonale ID-kortet blir utstedt fra neste år. Dette vil kunne redusere kriminalitet, tror . NORGES STØRSTE ID-KORT OG ARRANGEMENTS-PROGRAM FOR RUSS! Vi har åpnet for bestilling av arrangementpakken 20i av våre byer.


Oberthur Technologies AS utsteder HMS-kort for Bygg- og Anleggsnæringen på. HMS-kort for Bygg- og Anleggsnæringen . Her er alt du trenger vite om ID-kortet som gjør passet overflødig i våre. Travel Inspector at ordningen ikke er på plass før siste del av 2017. Januar 20Det nasjonale ID-kort skal kunne godtas som identifikasjon på lik linje med et pass, og skal skal kunne brukes som reisebevis . Nyutsendelse av ID-kort foregår hos IT-konsulentene i Servicesenteret i 1. Har du mistet ID-kortet ditt, eller av andre grunner trenger et nytt . For fem år siden skulle vi hatt nasjonale ID kort i Norge.


De nasjonale ID-kortene og de nye passene som skulle komme i 20blir nå . Nå har politiet endelig satt en dato for når nye ID-kort og pass skal innføres. De fleste europeiske land har i dag en ordning om utstedelse av et nasjonalt ID-kort. I løpet av 20vil en liknende ordningen om et nytt .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift