Amfetamin virkning

Effekten av amfetamin er avhengig av dosen, hva man forventer, hvor mye man har tatt før, hvor rent stoffet er, hvor, når og med hvem man tar . Amfetamin virker stimulerende, som betyr at det stimulerer kroppens sentralnervesystem og gir en oppkvikkende rusvirkning. Pulveret er i utgangspunktet luktfritt . Inntak av amfetamin og metamfetamin gir virkninger både på sentralnervesystemet og ellers i kroppen. Virkningene som i det følgende er beskrevet for . Den avhengige slites ikke ut av amfetamin, da det ikke kommer hverken rus eller etterrus-virkning. Stoffet vil imidlertid fortsatt ha sin etsende .

RC med amfetamin lignende effektinnlegg22. Legemidler og behandlingsformer › Legemidler › RusmidlerBufretLignende9. Begrepet amfetaminer brukes ofte om amfetamin og metamfetamin samlet,.


Det tok ikke mange årene før det ble oppdaget at amfetamin også ga en psykisk oppkvikkende virkning. Fordi det virker nedsettende på appetitten, fikk det også . Gå til Virkning - Amfetamin er et sentralstimulerende stoff, det oppnår sin virkning ved å binde seg til monoamin-transportene, og dermed øke andelen av . Amfetamin er relativt lite giftig, men den stimulerende virkningen på hjerte- og karsystemet gir en økt risiko for blant annet hjerneblødning, . Historikk Amfetamin er et syntetisk stoff, som første gang ble fremstilt i 1887. Hvis man svelger stoffet vil virkning komme senere og bli mindre kraftig. Det vil si at jeg svelger driten, og venter ekstra lenge på virkning.


Hadde jeg hatt litt varme i kroppen, og kunne sett blodårene mine, så hadde jeg skutt den. Amfetamin er vanndrivende, fettforbrennende og øker. Virkningen kommer raskt etter inntak, litt avhengig av hvordan stoffet inntas. Amfetamins virkning er meget lig kokain. Den væsentligste forskel er at amfetamin er længere tid om at nedbrydes i kroppen, hvilket betyder at rusen varer . Amfetamin virker ved å øke mengden av to såkalte signalstoffer i hjernen;.


Virkningen av amfetamin er vanligvis å undertrykke sult, tretthet og gi følelse av . Det vil sige, at det er kunstigt fremstillet. Det har været brugt som lægemiddel siden . Virkningen av amfetamin, som av andre stoffer, avhenger av mengden, tidligere stofferfaringer, omstendighetene som stoffet tas under og . Amfetamin koster som regel mellom 1- 5kr. Arbeiderne bruker amfetamin for å jobbe mer effektivt, ta på seg ekstra skift.


De sentralstimulerende legemidlene metylfenidat og amfetamin er strukturelt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift