Flusstrd biltema

Her forrige helg gikk jeg selvfølgelig tom, og beinet opp på Biltema. Kjøpte der stk av deres flusstrå slik at jeg ihvertfall hadde noe gjennom . Mange gode priser på knall apparat, isteden for å kjøpe på biltemaBiltema MIG, erfaringer? Forum › Problemløseren › Sveising med Fluss trådBufretLignende29.


Noen som har erfaring med sveising uten gass(Fluss tråd) Haelig;. Biltema sine apparater på sveis i vanlig plåt osv? Pass også på å kjøpe riktig flusstråd til hva du skal sveise, jeg har . Det får du på biltema eller næraste Tools-sjappe. Flusstråd apparat fra Biltema - posted in Sveising gass: Hei Driver å vurderer på om jeg skal kjøpe meg et sveiseapparat.


Man bruker ikke flusstråd til gass, men ja Biltema har mye sveisetråd. Rørtråd er det samme som flusstråd eller flux-core-tråd. En fråga: Har ju köpt clabbes svets för 8mm flusstråd.


Biltemas 9mm flusstråd kostar bara en fjärdedel av priset. Har en polare som köpte en liten esab från biltema med en rulle flusstråd i och de blev inte vackert, men det fungerar ju i alla fall. Frågan lyder; kommer svetsarna med Biltemas svets samt flusstråd vara okej rent hållbarhetsmässigt eller bör man skaffa sig en gasflaska . Jag såg några bilder på svetsar gjorda med Biltemas 1och flusstrå och de såg helt ok ut, vad man kunde se av de något suddiga bilderna .

Har ikke kjempeerfaring med akkurat denne typen selv, men sveis med flusstråd kan muligens fungere greit. Kjøp et billig på biltema, så slipper . Selger mitt Mig-Mag 180E sveiseapparat fra Biltema. Blir sikkert rugglette og fælt med biltema apparatene. Han sa vel også en gang at han bruker et Biltema-apparat til noen . Har införskaffat en MIG 1från Biltema för 20spänn, kan köras. Jag är fullt medveten om att du kan köra flusstråd på alla halvautomater, . Ok då biltemas är billigast så får det bli en sån, Har alltid hört att svetsa Med flusstråd är helt värdelöst, var ut och testade igår och är hel nöjd . Hade gärna kört med med flusstråd så man slipper hålla på med gas.


Jag har byggt en hel bil med Biltemas svets som heter: 1717 idag . Jeg har ikke prøv men har en kompis som er bilmekaniker som kjøpte et lignende apparat fra biltema (tror det var 150A), med fluss trå . Biltema har jo noen av disse apparatene som er nogså gode. Biltema apparater er helt fine til hobbysveising :) bare kjøp et med. Dekkgass må brukes for Aluminium, stålsveis kan du bruke flusstrå Ellers . Kompisen hade biltemas med flusstrå och det var enligt han rent skit, till att svetsa typ bilplåt iaf.


Det på Jula til 150- med flusstråd har jeg prøv og det fungerer fint.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift