Suvalkai turgus

Tik šeštadieniais Suvalkuose vyksta didelis turgus. Adresas - Bakałarzewska 1 Suwałki Darbo laikas - kiekvieną ŠEŠTADIENĮ 6. Bakalarzewska 1 išvažiuojant iš Suvalkų i Olsztyn pusę.

Suvalkuose yra du turgūs: Didysis Šeštadieninis turgus. Adresas: Bakałarzewska Mažasis turgus. Mažmeninė prekyba jautiena ir kiauliena.


Kasdieniniame turguje rasite: šviežios mėsos rūkytų mėsos gaminių vaisių ir daržovių šiek tiek drabužių (suaugusiems ir vaikiškų) pramoninių.

Nuvažiavus į Suvalkus būtinai užsukite į vaistinę. Lenkijoje vaistai (bent jau tie, kuriuos mes pirkome) yra daug pigesni nei Lietuvoje. LT - prekybos centrai, parduotuvės, turgūs Suvalkuose, Lenkijoje - apsipirkti verta. Vaziuojam toliau,jeigu nesukam i Lidl.


Pravaziuojam Mc Donald'a, ir bijau pameluot, bet lyg ir viena sviesofora pravaziuojam ir desineje puseje bus turgus, . Norėdami išsaugoti – spauskite dešinį pelės klavišą, tada “save as”. Nuo Vilniaus iki Suvalkų – kiek daugiau nei du šimtai kilometrų. Trečdalį turgaus užima ūkininkai, siūlantys daigus ir sodinukus, atvežtinius . Suvalkų turgavietė Darbo laikas: I-V 8:00–16:0 VI 8:00–14:00.

Sveiki, kokiu adresu randasi drabužių, patalynės ir kt. Kelionės tikslas - Balstogės turgus ir netoliese esantys didžiuliai. Praėjusio šeštadienio priešpietę, kai nutarėme pasidairyti Suvalkuose, miesto centre esančio turgaus aikštelėje vietos pasistatyti automobiliui taip ir neradome, . Suvalkų mėsos parduotuvės: žemėlapis. Suvalkuose, Augustave ar panašiai ;). DĖMESIO, šeštadieninis turgus išsikėlė į Suvalkų pakraštį dėl vykdomų statybų ir dabar jį galima rasti g. Pravaziuojam Mc Donald'a, ir bijau pameluot, bet lyg ir viena sviesofora pravaziuojam ir desineje puseje bus turgus, ir jeigu neklystu, tai irgi . Aciu uz info,kaina viliojanti,atsilus orams reikes paieskot to turgaus.


Jis įsitikinęs, kad Kaniūkų ir Suvalkų turgūs (pastarajame jis dažnai lankosi) panašūs. Tik dvylika kilometrų nuo valstybinės sienos pavažiuoji ir . Suvalkų realybė: šeštadienį – antras lietuvių pirkėjų antplūdis. Vieni iš tokių labiausiai besidžiaugiančių - ūkininkai, kartkartėmis prisimenantys kelią į garsiuosius Suvalkų ūkininkų turgus.


DĖMESIO, šeštadieninis turgus išsikėlė į Suvalkų pakraštį dėl. Kelionės gidė Rima Kreizienė pasiūlė užsukti į mėsos ir pieno produktų bazes bei keletą didesnių prekybos centrų. Toliau privažiuojame šviesoforą ir važiuojame tiesiai. Lenkijos spauda pastebėjo, kad Suvalkuose kur kas.


Pastarajame pardavėjai prekes išdėlioja šalia savo automobilių.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift