Fuglelyder app iphone

Den opprinnelige appen for å identifisere og lære fuglelyder – og fremdeles den beste! Med 2forskjellige sanger og toner, alt fra kattuglens velkjente . Nå kan du få digital støtte til å gjenkjenne fuglesangen i buskene.

Når du hører det kvitrer, kan du ta opp . Lurer du på hvem som synger for deg, kan en ny app gi deg svaret. Akkurat som app-navnet antyder, er dette en app som kan fortelle deg hvilke. Vi stakk en iPhone ut av vinduet, og trykket på Ta opp:.

I oversikten får du se en prosentvis inndeling av de fuglelydene som appen har klart å gjenkjenne. Det vil for eksempel si at den hovedsaklig . Norske Apps: Sangfugler - Sangfugler er et begynnerkurs i fuglesang. Hensikten er å lære å skille de vanligste artene på sange. Bilder og fuglesang til app - postet i FugleforuHeisann godtfolk. Mener å huske at den kun var for iphone?


En app for å identifisere og lære fuglelyder. Med 2forskjellige sanger og toner. Kvitre er en app med fuglelyder og fuglebilder.

Phone, iPad; Secondary categories Læring, Underholdning . Vår er tid for fuglekvitter og fuglesang. Finn ut hvordan de forskjellige fuglelydene høres ut, og når på våren de begynner å synge! Bruksområde: En flott fugleapp som enkelt lar deg spille av fuglelyder mens du er ute på tur. OS: QR Reader (App Store, gratis) Tar også vare på historikk og lar deg.


Google Goggles, som finnes både til Android og iPhone. Den opprinnelige appen for å identifisere og lære fuglelyder – og. En pedagogisk app for iPhone og iPa laget for å løfte og inspirere . Discover the best similar apps to Fuglelyder in android and the best alternatives to Fuglelyder free and paid. Gyldendals store fugleguide-appskaffer deg alt du trenger for raskt å. Her kan man fordype seg i de detaljrike illustrasjonene, kartene, fuglelydene og den . Decibel 10th gjør at din iphone eller ipad kan måle lydnivået rundt deg.


En app for å identifisere og lære fuglelyder – med 2forskjellige sanger og toner, . En app til smartphones kan identificere fugle ud fra deres sang. Det betyder, at du kan tage telefonen med i lommen og få en helt ny indsigt i . Da jeg satt på balkongen min i går kveld og testet lydopptak på iPad begynte en. Jeg bruker en Røde Video Mic, et lite USB-lydkort koblet til kamerakoblingsovergangen til iPad og. Når det gjelder fuglelyder (og bilder samt fakta) så er denne appen et must for. En ny app til fugle kan nemlig identificere fugle ud fra deres lyde.


Augmented reality kan lægge stort pres på iPhone og Apple. Birds of Northern Europe er en glimrende app som gir rikelig informasjon .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift