Mymlen og lille my

Lille My er en karakter i Mummi-serien av bøker av Tove Jansson. Hun er datter av Mymlen og har en ukjent far, pluss en søster som også heter Mymlen, . Senere i bøkene blir Mymlens datter bare kjent som Mymlen.

Mymlen er kona til en vi ikke vet navnet på, men før var hun kone til Jokseren. Hun har tre barn; Snusmumrikken, Mymlen II og Lille My. I Mummipappa på eventyr fortelles det at Lille My er den yngste av Mymlens barn. Hun har også en søster som heter Mymlen, og som er den Mymlen som . Mumi, Mymle og lille My er en af de oprindelige Mummi-billedbøger med Tove Jansson s fantastiske illustrationer og tekst, som tiltaler både børn og voksne, . Lille My er en liten my som bor i Mummidalen.


Hun kalte barnet Lille My, siden hun var liten, og minnet Mymlen om sin niese, Mya. Mumi, Mymlen og lille My er en af de oprindelige Mumibillledbøger, og det er en helt vidunderlig historie i Mumitroldenes verdensberømte eventyrunivers. Sammenlign priser på Mumi, Mymlen og lille My - Se priser og køb via PriceRunner, læs anmeldelser og find de bedste priser og tilbud på Bøger online. Kjøp boken Mumi, Mymlen og lille My av Tove Jansson (ISBN 9788702068702) hos Adlibris.


Mymlens mamma har energiske barn, deriblandt. Hun ser bare det gode i barna sine, selv om de finner på mye rart. Mumi, Mymle og lille My er en af de oprindelige Mummi-billedbøger med Tove Janssons fantastiske illustrationer og tekst, som tiltaler båd. Køb 'Mumi, Mymlen og lille My' bog nu. En af de oprindelige Mumi-billedbøger med Tove Janssons fantastiske illustrationer og tekst, som tiltaler både børn og.


Forlaget skriver: Mumi, Mymle og lille My er en af de oprindelige Mummi-billedbøger med Tove Janssons fantastiske illustrationer og tekst, som tiltaler både børn . Endnu en vidunderligt rimet billedbog om Mumierne. Jeg tror, det er sundt til tider at blive mindet om, at bogen også er en fysisk genstand. En af de oprindelige Mumi-billedbøger med Tove Janssons fantastiske illustrationer og tekst, som tiltaler både børn og voksne, samlere og . Mumi, Mymlen og lille My”, fås også som interaktiv billedbog.


Med respekt for den originale bog, kan du nu . Boken om Mymlen, Mummitrollet og lille My. Find de bedste netboghandleres priser på Mumi, Mymlen og lille My af Tove Jansson og køb bogen online. Men här tar svarta skogen slut og mumitrollet glad klev ut bland blommarna i solens sken at vila sina trötta ben. Boken om Mummitrollet, Mymlen og Lille My Anbefalt i Observer (4. august) og i Dagbladet (6. august). I denne nye interaktive eventyrboken . Mumi, Mymlen Og Lille My bog: – Hvad sker der så?


I deres søgen efter lille My møder de mange af Mumidalens mærkværdige væsner. Historien er basert på Tove Janssons bok om Mummitrollet, Mymlen og Lille My, som ble utgitt første gang på norsk i 1957. Kosedyr Mymlen er et kjempedeilig kosedyr i form av søte Mymlen!


Mymlen er storesøster til Lille My og en glad mymle som hjelper til å oppdra Lille My. Mumi og Mymlen skal ud og lede efter Mymlens lillesøster MY, for hun er blevet væk. Det er en farefuld eftersøgning, hvor de møder mange . Mymlens mamma har energiske barn, deriblandt Mymlen og Lille My.


Mammaen til Lille My heter også Mymlen. Hun fikk Snusmumriken med pappa Joxter, men vi vet ikke hvem pappaen til Lille My er. Biblioteker og opstilling, Antal, På hylden. Hjortshøj Børn Jansson, Tove, 1. Gellerup Børn Jansson, Tove, 1. Viby Børn Jansson, Tove, 1.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift